OPENINGSTIJDEN Dinsdag t/m vrijdag: entree tussen 18.00 en 20:00-20.30 uur.
CONTACT
Bereikbaar vanaf 12.30 uur:
023 533 88 85     


team

Ben, Renée, Richard & Lonneke

Het team van de Kloosterkeuken staat onder leiding van chef-kok Ben van Hamburg, maître Richard de Groot, educatiemedewerker Lonneke van Dijk en trajectbegeleider Renée Heijne. Zij geven leiding aan een bijzonder team medewerkers in de keuken en de bediening. Een team dat bestaat uit jongeren tussen de 15 tot 27 jaar, die door welke omstandigheid dan ook, zijn uitgevallen in het reguliere onderwijs.

Hier krijgen zij de kans om hun leven weer op de rit te krijgen. Werken in dit unieke opleidingsrestaurant, onder leiding van ervaren leermeesters. De Kloosterkeuken maakt deel uit van de leerwerkbedrijven van Perspectief B.V. een samenwerkingsverband tussen de gemeente Haarlem, Dunamare Onderwijsgroep, ROC-Nova college, Paswerk en Kenter Jeugdhulp.

Starten bij de Kloosterkeuken betekent voor de jongeren dat ze vanaf de eerste dag werken in een vaste groep in een goedlopend restaurant. Vanaf de eerste dag zijn ze medeverantwoordelijk voor de goede zorg voor de gasten. Zowel in de keuken als in de bediening. In dit opleidingsrestaurant kunnen de jongeren hun vakdiploma’s voor de horeca halen. Op niveau 1 als horeca-assistent en niveau 2 als kok of gastheer/vrouw. Omdat de jongeren hier lange dagen maken proberen wij het restaurant rond 22.30 te sluiten.

 

NIEUWS

U kunt bij ons niet met credit-card betalen.

 

Ons nieuwe herfst-winter menu is er !