OPENINGSTIJDEN Dinsdag t/m vrijdag: entree tussen 18.00 en 20:00-20.30 uur.
CONTACT
Bereikbaar vanaf 12.30 uur:
023 533 88 85     


 

 

 

Stel zelf uw 3-gangen keuze menu samen (€ 29,50) 

Heeft u vragen aangaande allergenen, dan kunt u deze stellen aan de chef kok of de maître. Wij proberen u zoveel mogelijk te helpen.

 VOORGERECHTEN
(los besteld € 8,50)

Huisgerookte zalm geserveerd met kappertjes, gesnipperd uitje en een luchtige
mierikswortelsaus of aan tafel geparfumeerd met Talisker Whisky (Geef uw keuze door aan de bediening)

Marbré van gerookte eend en aardappel, geserveerd met bietendressing en een frisse salade

Salade met lauwwarme, gerookte runderlonghaas, artisjokkenvinaigrette en Parmezaanse kaas

Zuppa Pomodori met komkommerspaghetti en basilicumolie(V)

Krokante gambastaarten in een kerrie-amandelkorst met een salade van jonge spinazie en geroosterde pinda’s en hoisin-dressing

Gebakken rodemulfilet met ragout van doperwtjes, kroepoek en soja-jus

Bladerdeegkussen gevuld met gebakken groene asperges en morieljes, geserveerd met Armagnac-jus(V)

 

HOOFDGERECHTEN
(los besteld € 22,-)

Voor een portie frites met huisgemaakte mayonaise rekenen wij € 3,50

Scholfilet uit de oven met een kruidenkorst, snijbonen, risotto en rodewijn-beurre blanc

Gegrilde tonijnmoot met garnituur bonne femme en marjolein-spekjus (toeslag € 4,00)

Traditionele koude Kloosterschotel van diverse vleeswaren, aardappelsalade, huisgemaakte mangochutney en uienmarmelade, salade van tomaat, aardbei en mint en een klassieke salade à L’italienne Geserveerd met brood

Gebakken entrecote met wijnkoopmansboter geserveerd met courgettekoekjes en romige polenta

Parelhoenderfilet pepronata met basilicum, spaghetti, tomatenpesto en een haricots-verts-rolletje

Pommes dauphinoise met ras-el-hanout-groenten, kikkererwten, rauwe bloemkoolcouscous en koriandersalsa(V)

 

NAGERECHTEN
(Los besteld € 7,50)

Frambozen-crème brûlée met groene thee-sorbet

Trio van passievrucht: bavaroisetaartje met dragon, passievruchtencoulis en -sorbetijs

Chocolademousse met rumsaus en een witte chocoladeschots

Kloosterrijstbavarois met abrikozencompôte

Kaasplateau van Bourgondisch lifestyle met vijgenbrood en appelstroop (toeslag € 2,-)

Dessertwijnen: €5,50

Witte dessertwijn * Moscatel d’Oro (Torres)

Zoete Sherry * Pedro Ximenez, Dulce

‘Zomerport’ * Pineau des Charentes

Grappoli Rossi * Rode, licht mousserende dessertwijn

Tevens serveren wij diverse zelfgestookte likeuren € 3,50 per glas :

Limoncello, cranberrylikeur, frambozenlikeur, mispelblomlikeur (mits op voorraad)

We hebben ook kleine flesjes om mee naar huis te nemen! € 7,50

 

 

 

 

 



NIEUWS

U kunt bij ons niet met credit-card betalen.

 

Onze sfeervolle binnentuin is open! Heerlijk om te eten.

Wij hebben een nieuwe zomerkaart.