OPENINGSTIJDEN Dinsdag t/m vrijdag: entree tussen 18.00 en 20:00-20.30 uur.
CONTACT
Bereikbaar vanaf 12.30 uur:
023 533 88 85     


 

 

 

Stel zelf uw 3-gangen keuze menu samen (€ 29,50) 

Heeft u vragen aangaande allergenen, dan kunt u deze stellen aan de chef kok of de maître. Wij proberen u zoveel mogelijk te helpen.

VOORGERECHTEN
(los besteld € 8,00)

Huisgerookte zalm geserveerd met kappertjes, gesnipperd uitje en een luchtige
mierikswortelsaus of aan tafel geparfumeerd met Talisker Whisky.

Geef uw keuze door aan de bediening.

Kloosterkeuken Trio van parelhoenrouleaux, huisgerookte zalm en een tongfiletrolletje gevuld met gambamousse, geserveerd met inktvisdressing en een tomatenemulsie.

Gesauteerde zeeduivelfilet omwikkeld met pancetta, geserveerd met spinazierisotto en truffeljus.

Huisgemaakte boerenpaté met mango-chutney en five spice-dressing

Filet Americain van kalf, met zoetzuur van groenten, krokante gambastaart en piccalilly-crème.

Witlofcrèmesoep geserveerd met gerookt ei en een crouton. (V)

Warme, met Parmezaan gevulde portobello geserveerd met groene asperge, gepocheerd henne-eitje en frisse tomatendressing. (V)

Voor een portie frites met huisgemaakte mayonaise rekenen wij € 3,50.

HOOFDGERECHTEN
(los besteld € 22,-)

Gestoomde skreifilet met een strudel van diverse groenten, aardappelpuree en limoen-beurre blanc.

Filet van zeewolf met roergebakken cavolo nero, spaghetti met wittewijnsaus en peterselie-parmezaanmousse.

Gebakken hertenfilet met hertenragout, spruitjes, getourneerde aardappeltjes en zachte chocoladejus.

Gesauteerde maiskip geserveerd met gebakken truffelpolenta, zuurkool à la crème en rodeportjus.

Gegrilde runderentrecote met een taartje van koolraap, pommes Dauphine en een saus van Blue Stilton met port.

Piramide van filodeeg met soja op Aziatische wijze, krokant aardappeldakje, knolselderijmousse en paprikajus.(V)

Veggie Shepherd’s Pie gevuld met paddenstoelen, groene asperge, lente ui en Cheddar, geserveerd met taratorsaus.(V)

NAGERECHTEN
(Los besteld € 8,00)

Bruine en witte chocoladebavarois met een frambozenkletskop en Rote Grütze.

Gebakken wentelteefjes geserveerd met boerenjongens en amandelmousse .

Crème caramel met steranijs, geserveerd met vanille-ijs en een chocoladeschots.

Huisgemaakte appelbol van korstdeeg gevuld met amandelspijs en rozijnen, geserveerd met vanillesaus en kaneelijs.

Kaasplateau van Bourgondische Latifstyle met vijgenbrood en rozijnen in huislikeur.
(toeslag € 2,-)

 

 Dessertwijn / Sherry € 5,50 per glas

Witte dessertwijn * Moscatel Oro (Torres)

Zoete Sherry * Pedro Ximenez, Dulce

“Zomerport” * Pineau des Charentes

Grappoli Rossi * Rode, licht mousserende dessertwijn

 

Tevens serveren wij diverse zelfgestookte likeuren € 3,50 per glas :

Limoncello, cranberrylikeur, vlierbloesemlikeur, mispelblomlikeur (mits op voorraad)

We hebben ook kleine Limoncello flesjes om mee naar huis te nemen! € 7,50



NIEUWS

U kunt bij ons niet met credit-card betalen.

 

Dinsdag 27 februari zijn wij eenmalig gesloten.