Menukaart » Eten & drinken » Menukaart Lees voor 4-gangendiner € 45,- Eventueel uit te breiden met kaas (+7,50) Heeft u vragen aangaande allergenen, dan kunt u deze stellen aan de chef kok of de maître. Wij proberen u zoveel mogelijk te helpen. Gerookte lamsham | Roseval-salade | Witte asperge | Green Goddess-dressing Aspergesoep | Gerookte zalm | Gepocheerd hennen-ei Iberico lendefilet | Aspergepastei | Madeira-jus Gekonfijte witte asperge | Aardbei | Yoghurt-espuma | Granité van Timutpeper 3-gangen à la carte € 37,50 Friet klein € 3,- en groot € 3,75 Heeft u vragen aangaande allergenen, dan kunt u deze stellen aan de chef kok of de maître. Wij proberen u zoveel mogelijk te helpen. VOORGERECHTEN Gerookte lamsham | Roseval-salade | Roodlof | Green Goddess-dressing Aspergesoep | Gerookte zalm | Gepocheerd hennen-ei Salade van gegrilde haricots verts | Buffelmozzarella | Frambozen-hazelnotenvinaigrette | Toast HOOFDGERECHTEN Rodemulfilet | Erwtendragonpuree | Meiraap | Noordzeekrabsaus Flat iron-steak van Black Angus | Runderbitterbal | Gebakken Little gem | Pommes Anna | Rodewijnjus Gegrilde witte asperge | Koningsoesterzwam | Crème van prei en flageoletbonen | Beurre blanc NAGERECHTEN Bavaroisetaartje van passievrucht | Dropparfait | Vanillesaus Tiramisu à la Bes | Koffie | Marsala Kaas van de Kaaskampanje | Vijgenbrood (toeslag € 2,50)