OPENINGSTIJDEN Dinsdag t/m vrijdag: entree tussen 18.00 en 20:00-20.30 uur.
CONTACT
Bereikbaar vanaf 12.30 uur:
023 533 88 85     


 

 

 

Stel zelf uw 3-gangen keuze menu samen (€ 29,50) 

Heeft u vragen aangaande allergenen, dan kunt u deze stellen aan de chef kok of de maître. Wij proberen u zoveel mogelijk te helpen.

 

VOORGERECHTEN
(los besteld € 8,-)

Huisgerookte zalm geserveerd met kappertjes, gesnipperd uitje en een luchtige
mierikswortelsaus of aan tafel geparfumeerd met Talisker Whisky. Geef uw keuze door aan de bediening.

Gesauteerde coquilles, venkelsalade, partjes bloedsinaasappel en aardbei. + € 2,50

Klassieke ceasar salade met uitgebakken bacon, croutons, ansjovis en parmezaanse kaas.

Huisgerookte rib-eye met een salade van kikkererwten, bloemkool en wortel ingelegd in komijn, emulsie van paarse peen.

Terrine van asperge, gel van gele paprika, rode paprika coulis, sla boeket.(V)

Asperge crème soep, gefrituurde asperge, croutons. (V)

Huisgemaakte loempia van voorjaarsgroente, tauge salade, gedroogde lotus wortel en soja dressing. (V)

HOOFDGERECHTEN
(los besteld € 22,-)

Voor een portie frites met huisgemaakte mayonaise rekenen wij € 3,50.

Gegrilde makreelfilet, quinoa, sereh jus en biet op verschillende wijze.

Op de huid gebakken roodbaarsfilet, roerbak wilde rijst met zeekraal, paprika, tuinboon en beurre blanc.

Gesauteerde Deens varkenfilet, bundelzwam, verse erwten, truffelaardappel, dragonjus.

Gebakken kalfslonghaas, roerbakasperge, truffelpuree en eigen jus.

Asperges a la Flamande, beenham, henne-ei gekookte aardappel, luchtige peterselieboter. (Kan ook vegetarisch).

Vegetarische courgette pannenkoekjes, avocado, gefrituurde oesterzwam en pittige salsa. (V)

Zoete aardappel met venkelzaad uit de oven, snijboon, aardappeltaart, kastanjechampignon, bearnaisesaus. (V)

 

 

NAGERECHTEN
(Los besteld € 8,-)

Tiramisu van aardbei, spiegel van aardbei coulis en yoghurt.

Scropino van vodka en limoen.

Crème brulée van rabarber met karamel ijs.

Aan tafel geflambeerde ananas met rode peper, mint en een chocolade souffle Dit gerecht gaat alleen per 2 personen. (toeslag € 1,50 p/p )

Kaasplateau van Bourgondische Latifstyle met vijgenbrood en rozijnen in huislikeur.
(toeslag € 2,-)

 

 Dessertwijn / Sherry € 5,50 per glas

Witte dessertwijn * Moscatel Oro (Torres)

Zoete Sherry * Pedro Ximenez, Dulce

“Zomerport” * Pineau des Charentes

Grappoli Rossi * Rode, licht mousserende dessertwijn

 

Tevens serveren wij diverse zelfgestookte likeuren € 3,50 per glas :

Limoncello, cranberrylikeur, vlierbloesemlikeur, mispelblomlikeur (mits op voorraad)

We hebben ook kleine Limoncello flesjes om mee naar huis te nemen! € 7,50



NIEUWS

U kunt bij ons niet met credit-card betalen.

 

Ons lentemenu is gearriveerd!

Heerlijke asperges, roodbaarsfilet, coquilles, aardbeitiramisu, scropino, rabarber en nog veel meer lekkers.