OPENINGSTIJDEN Dinsdag t/m vrijdag: entree tussen 18.00 en 20:00-20.30 uur.
CONTACT
Bereikbaar vanaf 12.30 uur:
023 533 88 85     


 

 

 

Stel zelf uw 3-gangen keuze menu samen (€ 29,50) 

Heeft u vragen aangaande allergenen, dan kunt u deze stellen aan de chef kok of de maître. Wij proberen u zoveel mogelijk te helpen.

 VOORGERECHTEN
(los besteld € 8,50)

Huisgerookte zalm geserveerd met kappertjes, gesnipperd uitje en een luchtige
mierikswortelsaus of aan tafel geparfumeerd met Talisker Whisky Geef uw keuze door aan de bediening

Gegrilde coquilles met bramenrisotto en vanille-beurre blanc (toeslag €3,-)

Salade gesiers de canard met gebakken spekjes, Romaine-sla, cherry-tomaatjes, pijnboompitten en French dressing

Steak tartare op Aziatische wijze: geserveerd met een sesamkoekje, gefrituurd henne-eitje, ingelegde rettich en wasabi-emulsie

Velouté van cèpes met krokante mozzarella en peterselie-olie (V)

Clafoutis van tomaat met een parmezaankoekje en basilicumjus (V)

Pompoen crème met messekleverkaas, gebakken cantharellen, ingelegde pastinaak, zoete aardappelchips, zeewier-flakes en zachte peperolie (V)

 

HOOFDGERECHTEN
(los besteld € 22,-)

Voor een portie frites met huisgemaakte mayonaise rekenen wij € 3,50

Gegrilde corvina met inktvistagliatelle, bimi, tempura-tomaatjes en saffraanjus

Gestoomde grietfilet met amande-schelpen, zuurkool, aardappelsoufflé en appelcidersaus

Gesauteerde rugfilet van wildzwijn, rodekool, truffelaardappel-bitterbal, droge worst en peperjus

Gesauteerde hertenbiefstuk met knolselderij-pruimentaart, gnocci, en jus met Les Romares-wijn

Kalfsgebraad van ribstuk met aardappel-munt-olijvenpuree, gekaramelliseerde roodlof en kweeperenjus

Flammkuchen met knolselderijpuree, gefrituurde schorseneer, gegrilde kruisdisteloesterzwam, gerookte bloemkool en zachte kerriejus (V)

Klooster bowl met bladzeewier, pommes fondant, shiitake, waspeen, gegrilde witte kool, miso-bouillon geroosterde kemirienoten (V) Dit gerecht kan ook geserveerd worden met vis

 

NAGERECHTEN
(los besteld € 7,50)

Cranberry-bavarois met gekonfijte kastanjes en vanillesaus

Crème caramel met Grand Marnier, sinaasappel en chocolade-milkshake

Herfsttrifle van walnoot, gebrande haver, gele room en slagroom geserveerd met een glaasje huisgemaakte walnotenlikeur

Bramenmuffin met champagne-sorbetijs en bramencoulis

Kaasplateau van Bourgondisch Latifstyle met vijgenbrood en rozijnen in Kloosterlikeur (toeslag € 2,-)

 

 

 

Dessertwijnen: €5,50

Witte dessertwijn * Moscatel d’Oro (Torres)

Zoete Sherry * Pedro Ximenez, Dulce

‘Zomerport’ * Pineau des Charentes

Grappoli Rossi * Rode, licht mousserende dessertwijn

Tevens serveren wij diverse zelfgestookte likeuren € 3,50 per glas :

Limoncello, cranberrylikeur, frambozenlikeur, mispelblomlikeur (mits op voorraad)

We hebben ook kleine flesjes om mee naar huis te nemen! € 7,50

 

 

 

 

 

 



NIEUWS

U kunt bij ons niet met credit-card betalen.

 

Ons nieuwe herfst-winter menu is er !