Nieuws

» Nieuws

Sluiting kerstvakantie

Na een succesvol 2019 waarin we weer meerdere jongeren aan hun diploma hebben geholpen en waar we o.a. verkozen zijn tot restaurant van het jaar, blikken we tevreden terug op 2019. Wij zijn gesloten voor een welverdiende kerstvakantie en zien u graag weer vanaf...

Pré-kerstdiner 2019

Wegens overweldigend succes van de afgelopen 2 jaar, organiseren wij ook dit jaar een Pré-kerstdiner.       Wij doen dat op vrijdag 20 en zaterdag 21 december. Een culinair 5 gangen kerstmenu inclusief bruisend aperitief voor € 50,- p/p.        Een wijnarrangement...

Herfst-wild kaart

Herfst-wild kaart

Vanaf dinsdag 8 oktober hebben wij weer een nieuwe menukaart. Lekkere wild gerechten die goed bij het herfstseizoen passen. Wat dacht u van hertenham, maissoep, wildzwijnprocureur, hertenbiefstuk, stoofpeertjes en een bijzondere Ruby chocolademousse.

Zomersluiting

Zomersluiting

Na een heel schooljaar zeer hard gewerkt te hebben, is dan eindelijk de zomervakantie voor iedereen aangekomen. Een jaar waarin Sascha, Amy, Danny, Yordie, Sem en Saskia zijn geslaagd voor hun diploma. Van een aantal jongeren hebben we al afscheid genomen en een...

Negen trotse gediplomeerden met perspectief

Negen trotse gediplomeerden met perspectief

Negen jongeren die een jaar of twee jaar geleden nog zoekende waren naar hun werkperspectief zijn nu gediplomeerd. Alle negen hebben een volwaardig diploma MBO Entrée of MBO niveau 2 behaald. De praktijkcomponent hebben zij gevolgd in leerwerkbedrijven van...

Zomerkaart

Zomerkaart

Onze nieuwe menukaart is een feit! Klassieke Vichyssoise, artisjok, makreel, parelhoen, zeewolf ossobucco, rabarber, sgropinno en nog veel meer zomerse lekkernijen.  Reserveer snel een plaatsje in onze sfeervolle kloostertuin.

Proef het voorjaar!

Proef het voorjaar!

Proef het voorjaar bij ons! Asperges, lamsfilet, roodbaars, rib eye, tabouleh salade, witte chocolade soufle, en nog veel meer voorjaarsheerlijkheden. Reserveer snel via de reserveerknop.

Artikel Straatjournaal 2019

Artikel Straatjournaal 2019

Afgelopen maand hadden wij een mooi artikel in het Straatjournaal. Daarbij een hele leuke foto van Kimberly samen met haar leermeester/Maître Richard. Lees het hele artikel hier.

30 april gesloten

30 april gesloten

Dinsdag 30 april zijn wij eenmalig gesloten wegens onze teamdag.

9

Gastbeoordeling

Vijf redenen om bij ons aan te schuiven

  • Vakmanschap in de keuken
  • Verse en zelfgemaakte producten
  • Koken met de seizoenen
  • Sfeervolle historische locatie
  • Uniek opleidingsrestaurant

Openingstijden

  • Dinsdag t/m vrijdag
    17.30 uur – 22.00 uur
    (binnenlopen tot 19.30 uur)
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten

Zie ook

Restaurant de Ripper