Menukaart » Eten & drinken » Menukaart Lees voor 4-gangendiner € 45,- 5-gangendiner € 52,50 Eventueel uit te breiden met kaas (+7,50) Heeft u vragen aangaande allergenen, dan kunt u deze stellen aan de chef kok of de maître. Wij proberen u zoveel mogelijk te helpen. Pani puri | Makreelmousse | Mierikswortel | Waterkers Watermeloensoep | Port-granité | Galiameloen | Peper-zeewierkrokantje Coquille | Spinazierisotto | Vanille-kreeftsaus Halve kwartel met truffelvulling | Aardappel-mousseline | Tuinboon | Cognac-jus Petit grand dessert Bijpassend wijnarrangement € 6,50 per glas 3-gangen à la carte € 37,50 Friet klein € 3,- en groot € 3,75 Heeft u vragen aangaande allergenen, dan kunt u deze stellen aan de chef kok of de maître. Wij proberen u zoveel mogelijk te helpen. VOORGERECHTEN Vis- en garnalenkoekje | Salade van rettich | Citroenmayonaise Tataki van diamanthaas | Sesam | Wakame | Ponzu-dressing Bavaroise van groene asperge | Romesco-saus | Kaasstengel HOOFDGERECHTEN Maiskipfilet | Parmaham | Salie | Kruidensp?tzle | Sugar snaps | Marsala-jus Gebakken pietermanfilet | Tagliatelle | Groentenjulienne | Mosselsaus Geitenkaasloempia | Ratatouille | Tijm-jus NAGERECHTEN Zomerpudding | Vanille-ijs | Kletskop Crème caramel met sinaasappel | TuilleBloedsinaasappelsorbet Kaas van de kaastrolley | Vijgenbrood(toeslag € 2,50)