Menukaart » Eten & drinken » Menukaart Lees voor 4-gangendiner € 45,- 5-gangendiner € 52,50 Eventueel uit te breiden met kaas (+7,50) Heeft u vragen aangaande allergenen, dan kunt u deze stellen aan de chef kok of de maître. Wij proberen u zoveel mogelijk te helpen. Rosbief van hertenbout | Wittekoolsalade | Gamba | Vanilledressing Runderbouillon en croûte | groenten en chinoise Gestoomde kabeljauwfilet | Aardappel-knoflookpuree | Wilde spinazie | Paprika-beurre blanc Tamme eend | Groene kool | Pommes gaufrettes | Kersenjus Petit grand dessert Bijpassend wijnarrangement € 7,00 per glas 3-gangen à la carte € 37,50 Friet klein € 3,- en groot € 3,75 Heeft u vragen aangaande allergenen, dan kunt u deze stellen aan de chef kok of de maître. Wij proberen u zoveel mogelijk te helpen. VOORGERECHTEN Salade met krokant gebakken pietermanfilet | Krokant filodeeg | Kerriedressing Rosbief van hertenbout | Wittekoolsalade | Gamba | Vanilledressing Mille feuille van knolselderij en beurre noisette | Madeira-espuma HOOFDGERECHTEN Gestoomde kabeljauwfilet | Aardappel-knoflookpuree | Wilde spinazie | Paprika-beurre blanc Gevulde kalfsoester | Oesterzwamstamppot | Rodeportjus Taartje van pompoen en orzo | Beurre noisette-schuim | Geroosterde hazelnoot NAGERECHTEN Crème brûlée met steranijs | Amarenekersen-ijs | Tuille Appelstrooptaartje | Appelcompote Kaas van de kaastrolley | Vijgenbrood(toeslag € 2,50)