Menukaart » Eten & drinken » Menukaart Lees voor 4-gangendiner € 45,- Eventueel uit te breiden met kaas (+7,50) Heeft u vragen aangaande allergenen, dan kunt u deze stellen aan de chef kok of de maître. Wij proberen u zoveel mogelijk te helpen. Zeeduivel | Tomatenpoeder | Zeegroenten | Sambai-vinaigrette Sepia spaghetti | Rivierkreeft | Venkel | Bisque | Pernodschuim Eendenborst | Bitterbal | Pastinaaktaartje | Aardappelpuree | Spruiten | Rode peper-port jus Mandarijn-karamel tarte tatin | Kardemomparfait | Kastanje-espuma 3-gangen à la carte € 37,50 Friet € 3,75 Heeft u vragen aangaande allergenen, dan kunt u deze stellen aan de chef kok of de maître. Wij proberen u zoveel mogelijk te helpen. VOORGERECHTEN Zeeduivel | Tomatenpoeder | Zeegroenten | Sambai-vinaigrette Wildpaté | Cumberlandsaus | Toast | Sinaasappel | Hazelnoten Knolselderijbouillon | Aziatische dumpling | Waterkastanje | Fijne kruiden HOOFDGERECHTEN Roodbaarsfilet | Peen | Gember | Limoen | Aardappel tournée | Beurre noisette Kalfsgebraad | Pastinaaktaartje | Aardappelpuree | Spruiten | Dragonjus Polenta | Paddestoel | Parmezaan | Uientaartje NAGERECHTEN Mandarijn-Karamel tarte tatin | Kardemomparfait | Kastanje-espuma Chocolade | Athollbrose | Granola | Chocolademeringue Kaas van de Kaaskampanje | Vijgenbrood (Toeslag € 2,50)