Menukaart » Eten & drinken » Menukaart Lees voor 4-gangendiner € 45,- Eventueel uit te breiden met kaas (+7,50) Heeft u vragen aangaande allergenen, dan kunt u deze stellen aan de chef kok of de maître. Wij proberen u zoveel mogelijk te helpen. Gerookte biologische rosbief | Blauwekaas-soes | Mosterdfruit Coquille | Zeekraal | Avocadocrème | Vanilleschuimsaus Saltimbocca | Spaghetti | Groene tuingroenten | Salie-boterjus Abrikozentartelette | Gele room | Kardemomsaus 3-gangen à la carte € 37,50 Friet klein € 3,- en groot € 3,75 Heeft u vragen aangaande allergenen, dan kunt u deze stellen aan de chef kok of de maître. Wij proberen u zoveel mogelijk te helpen. VOORGERECHTEN Gerookte biologische rosbief | Blauwekaas-soes | Mosterdfruit Gegrilde makreel | Komkommerlinten | Gepekelde tomaat | Komkommergranité | Cambridge-vinaigrette Watermeloentartaar | Kalamata-olijf | Gefrituurde kappertjes | Witte tahin-dressing HOOFDGERECHTEN Scholfilet | Parelgortrisotto | Groene kruiden | Spinazie | Sauce Pistou Rouleau van scharrelgevogelte | Caponata | Groene asperge | Waterkerspesto Opperdoezer Ronde | Gruyere | Tuinboon | Erwten | Sugar snaps | Artisjoksaus NAGERECHTEN Rabarbersoep | Gember-citroengraslikeur | Vanille-ijs | Meringue Scroppino | Aardbeisorbet | Wodka | Prosecco Kaas van de Kaaskampanje | Dadel-walnotenbrood | Kletzenbrood | Vijgencompote (toeslag € 2,50)