Menukaart » Eten & drinken » Menukaart Lees voor 4-gangendiner € 45,- Eventueel uit te breiden met kaas (+7,50) Heeft u vragen aangaande allergenen, dan kunt u deze stellen aan de chef kok of de maître. Wij proberen u zoveel mogelijk te helpen. Steak tartare van kalf | Sous-vide gegaarde knolselderij | Gepocheerd kwartel-ei | Piccalilly-espuma | Balsamicostroop Zeebaarsfilet |Tomaten-antiboise | Auberginemarmelade | Gefrituurde tuinbonen Gestoofde Iberico-varkenswang | Gegrilde bospeen | Truffelaardappel | Persillade | Eigen jus Petit grand dessert 3-gangen à la carte € 37,50 Friet klein € 3,- en groot € 3,75 Heeft u vragen aangaande allergenen, dan kunt u deze stellen aan de chef kok of de maître. Wij proberen u zoveel mogelijk te helpen. VOORGERECHTEN Steak tartare van kalf | Sous-vide gegaarde knolselderij | Gepocheerd kwartel-ei | Piccalilly-espuma | Balsamicostroop Visrouleau | Venkelsalade | Sinaasappel Groente-terrine | Emmentaler | Gepekelde groenten | XO-shii-takedressing HOOFDGERECHTEN Zeebaars | Tomaten-antiboise | Auberginemarmelade | Getourneerde aardappel | Gefrituurde bosui Gerookte kotelet van speenvarken | Lardo Toscano | Rodepeperisotto | Snijboon | Kruidenolie Flensje met oesterzwamragout | Gerookte bietjes | Soubise NAGERECHTEN Hemelse modder | Salie-crème Anglaise | Honeycomb Crème brulée met tonkaboon | Vanille-ijs | Maanzaadtuille Kaas van de kaastrolley | Vijgenbrood(toeslag € 2,50)