Nieuws

Pré-kerstdiner 2019

Wegens overweldigend succes van de afgelopen 2 jaar, organiseren wij ook dit jaar een Pré-kerstdiner.       Wij doen dat op vrijdag 20 en zaterdag 21 december. Een culinair 5 gangen kerstmenu inclusief bruisend aperitief voor € 50,- p/p.        Een wijnarrangement...

Herfst-wild kaart

Vanaf dinsdag 8 oktober hebben wij weer een nieuwe menukaart. Lekkere wild gerechten die goed bij het herfstseizoen passen. Wat dacht u van hertenham, maissoep, wildzwijnprocureur, hertenbiefstuk, stoofpeertjes en een bijzondere Ruby chocolademousse.

Zomersluiting

Na een heel schooljaar zeer hard gewerkt te hebben, is dan eindelijk de zomervakantie voor iedereen aangekomen. Een jaar waarin Sascha, Amy, Danny, Yordie, Sem en Saskia zijn geslaagd voor hun diploma. Van een aantal jongeren hebben we al afscheid genomen en een...

Negen trotse gediplomeerden met perspectief

Negen jongeren die een jaar of twee jaar geleden nog zoekende waren naar hun werkperspectief zijn nu gediplomeerd. Alle negen hebben een volwaardig diploma MBO Entrée of MBO niveau 2 behaald. De praktijkcomponent hebben zij gevolgd in leerwerkbedrijven van...

Zomerkaart

Onze nieuwe menukaart is een feit! Klassieke Vichyssoise, artisjok, makreel, parelhoen, zeewolf ossobucco, rabarber, sgropinno en nog veel meer zomerse lekkernijen.  Reserveer snel een plaatsje in onze sfeervolle kloostertuin.

Proef het voorjaar!

Proef het voorjaar bij ons! Asperges, lamsfilet, roodbaars, rib eye, tabouleh salade, witte chocolade soufle, en nog veel meer voorjaarsheerlijkheden. Reserveer snel via de reserveerknop.

Artikel Straatjournaal 2019

Afgelopen maand hadden wij een mooi artikel in het Straatjournaal. Daarbij een hele leuke foto van Kimberly samen met haar leermeester/Maître Richard. Lees het hele artikel hier.

30 april gesloten

Dinsdag 30 april zijn wij eenmalig gesloten wegens onze teamdag.

9

op iens

Vijf redenen om bij ons aan te schuiven

  • Vakmanschap in de keuken
  • Verse en zelfgemaakte producten
  • Koken met de seizoenen
  • Sfeervolle historische locatie
  • Uniek opleidingsrestaurant

Openingstijden

  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag 18:00 tot 22:30 uur
  • Woensdag 18:00 tot 22:30 uur
  • Donderdag 18:00 tot 22:30 uur
  • Vrijdag 18:00 tot 22:30 uur
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten

Entree van 18.00 tot 20.30 uur

Zie ook

Restaurant de Ripper