Nieuws

Proef het voorjaar!

Proef het voorjaar bij ons! Asperges, lamsfilet, roodbaars, rib eye, tabouleh salade, witte chocolade soufle, en nog veel meer voorjaarsheerlijkheden. Reserveer snel via de reserveerknop.

Artikel Straatjournaal 2019

Afgelopen maand hadden wij een mooi artikel in het Straatjournaal. Daarbij een hele leuke foto van Kimberly samen met haar leermeester/Maître Richard. Lees het hele artikel hier.

30 april gesloten

Dinsdag 30 april zijn wij eenmalig gesloten wegens onze teamdag.

Lentemenu

Ons nieuwe lentemenu is gearriveerd ! Asperges, Lamsvlees, Roodbaarsfilet, Voorjaarsgroenten, Rode forel, Pulled jackfruit, Aardbeien, Kersensorbet en nog veel meer!

Nieuwe menukaart

Onze nieuwe menukaart is een feit! Heerlijke winterse gerechten en spannende combinaties. Ceviche van corvina, pompoenpannenkoekjes skrei, tamme eend, taartje van aardpeer, Citroen-merengue taartje, winterse scropino en nog veel meer bijzonderheden.  

Wijn & Spijswandeling Haarlem

Wijn & Spijs organiseert evenementen in combinatie met heerlijk eten en drinken. De Kloosterkeuken doet ook mee! Op zondag 17 februari 2019 doen wij mee aan de WijnSpijs Wandeling van Haarlem. Kaarten kun je hier bestellen. Let op klik wel eerst nog op de knop...

Pré-kerstdiner bij De Kloosterkeuken

Vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 december 2018 heeft De Kloosterkeuken een luxe 5-gangen diner inclusief aperitief voor € 47,50 per persoon. Uitsluitend telefonisch te reserveren bij Richard of Lonneke 023 53 38 885.

9

op iens

Vijf redenen om bij ons aan te schuiven

  • Vakmanschap in de keuken
  • Verse en zelfgemaakte producten
  • Koken met de seizoenen
  • Sfeervolle historische locatie
  • Uniek opleidingsrestaurant

Openingstijden

  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag 18:00 tot 22:30 uur
  • Woensdag 18:00 tot 22:30 uur
  • Donderdag 18:00 tot 22:30 uur
  • Vrijdag 18:00 tot 22:30 uur
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten

Entree van 18.00 tot 20.30 uur

Zie ook

Restaurant de Ripper