Nieuws

» Nieuws

Lentemenu

Lentemenu

Ons nieuwe lentemenu is gearriveerd ! Asperges, Lamsvlees, Roodbaarsfilet, Voorjaarsgroenten, Rode forel, Pulled jackfruit, Aardbeien, Kersensorbet en nog veel meer!

Nieuwe menukaart

Nieuwe menukaart

Onze nieuwe menukaart is een feit! Heerlijke winterse gerechten en spannende combinaties. Ceviche van corvina, pompoenpannenkoekjes skrei, tamme eend, taartje van aardpeer, Citroen-merengue taartje, winterse scropino en nog veel meer bijzonderheden.  

Wijn & Spijswandeling Haarlem

Wijn & Spijswandeling Haarlem

Wijn & Spijs organiseert evenementen in combinatie met heerlijk eten en drinken. De Kloosterkeuken doet ook mee! Op zondag 17 februari 2019 doen wij mee aan de WijnSpijs Wandeling van Haarlem. Kaarten kun je hier bestellen. Let op klik wel eerst nog op de knop...

Pré-kerstdiner bij De Kloosterkeuken

Pré-kerstdiner bij De Kloosterkeuken

Vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 december 2018 heeft De Kloosterkeuken een luxe 5-gangen diner inclusief aperitief voor € 47,50 per persoon. Uitsluitend telefonisch te reserveren bij Richard of Lonneke 023 53 38 885.

9

Gastbeoordeling

Vijf redenen om bij ons aan te schuiven

  • Vakmanschap in de keuken
  • Verse en zelfgemaakte producten
  • Koken met de seizoenen
  • Sfeervolle historische locatie
  • Uniek opleidingsrestaurant

Openingstijden

  • Dinsdag t/m vrijdag
    17.30 uur – 22.00 uur
    (binnenlopen tot 19.30 uur)
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten

Zie ook

Restaurant de Ripper